Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 - доста проблеми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 147 - доста проблеми

Здравейте. Ходих на преглед на алфа 147 1.9jtd и по време на тест драйва агренажния ремък увисна. Загуби хидравлика и клима и дотам. Човекът я заведе на сервиз и каза че ще я оправи , обаче вече малко ме притеснява да я купя, след като е изплюла ремъка си веднъж . Обслужена е , нов е. От какво може това да е резултат? Второ, когато тръгвам на съединител на 1ва и 2ра самата компресия ми се струва недостатъчна, в астра 1.7 тласъкът е е по-силен, а уж колата е по-слаба.
    Таванът и отстрани по вратите тапицерията е изцяло заминала и той я е закрепил с телбот. Каква дума ще ми излезне претапициране г/д?
    Последно, добър сервиз в Габрово, че бях при негов приятел и нещо не се доверявам?

Бягай

Comment

Първоначално публикувано от tishobg Покажи съобщение
      Здравейте. Ходих на преглед на алфа 147 1.9jtd и по време на тест драйва агренажния ремък увисна. Загуби хидравлика и клима и дотам. Човекът я заведе на сервиз и каза че ще я оправи , обаче вече малко ме притеснява да я купя, след като е изплюла ремъка си веднъж . Обслужена е , нов е. От какво може това да е резултат? Второ, когато тръгвам на съединител на 1ва и 2ра самата компресия ми се струва недостатъчна, в астра 1.7 тласъкът е е по-силен, а уж колата е по-слаба.
      Таванът и отстрани по вратите тапицерията е изцяло заминала и той я е закрепил с телбот. Каква дума ще ми излезне претапициране г/д?
      Последно, добър сервиз в Габрово, че бях при негов приятел и нещо не се доверявам?
      тавана 100-150 лв, ремъка сигурно е пистовия, там ще е по скъпо, ако сменяш всичко за да не излиза,а и може да не се оправи, по добре дуга кола май
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Искрено най-неприятното нещо е да чакам за читава бройка ,а да имам парите в ръка. Имайки предвид ,че нямам друга кола, чакането става още по-зле. Мислих си като предложение да го оферирам 2700-2800лв макс ,ако поправи абсолютно всичко относно ремъка. Но пък как ще съм сигурен.. Ох не знам.

Comment

Тази читава ли е?

Comment

Първоначално публикувано от tishobg Покажи съобщение
            Искрено най-неприятното нещо е да чакам за читава бройка ,а да имам парите в ръка. Имайки предвид ,че нямам друга кола, чакането става още по-зле. Мислих си като предложение да го оферирам 2700-2800лв макс ,ако поправи абсолютно всичко относно ремъка. Но пък как ще съм сигурен.. Ох не знам.
            Има и по-неприятни неща от това. Вервай ми!

Като например това:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=93509

Така че - прояви хладнокръвие и не се подавай на емоциите.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Да изплюва нов ремък...разлепен тават,тапицерия леш...човече,как може да продължаваш да мислиш за тоя кошник...
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Като например това:

За посочения от тен случай колегата беше предупреден, но не ме послуша

Comment

За 2000 може и да я вземеш. Повече аз не бих дал при това положение.
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                    За посочения от тен случай колегата беше предупреден, но не ме послуша
                    Мда. Само дето не успя да познаеш, кое точно е пробитото бутало.

Продължавай да тренираш. Вече си почти завършен медиум

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Като например това:

Май така трябва да се постъпи...

Comment

А и да ти падне ремъка в завой и да останеш без хидравлика ми звучи опасно

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          А и да ти падне ремъка в завой и да останеш без хидравлика ми звучи опасно
                          Много си се изнежил бре. Едно време все коли с хидравлики карахме.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Много си се изнежил бре. Едно време все коли с хидравлики карахме.
                            аз съм яко копеле, ама като си свикнал да въртиш с един пръст и в завоя се окаже, че не става и трябва с двете ръце, а време няма, не ми се мисли.
                            Без хидравликата си вървяха супер, само да не въртиш на място

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                              аз съм яко копеле, ама като си свикнал да въртиш с един пръст и в завоя се окаже, че не става и трябва с двете ръце, а време няма, не ми се мисли.
                              Без хидравликата си вървяха супер, само да не въртиш на място
                              Така е. Eлементът на изненадата влияе лошо на психиката. Иначе - нищо непреодолимо.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                              X